Teaser The Walking Dead seizoen 11 hint naar oude bekende

17 maart 2021

The Walking Dead seizoen 11 gaat van de zomer officieel in première. Het tiende seizoen is nog niet eens volledig af, maar nu al worden teasers uitgebracht voor het komende en tevens laatste seizoen. De nieuwe beelden tonen een kleine hint naar een oude bekende.

Skybound heeft een gloednieuwe teaser uitgebracht voor The Walking Dead seizoen 11. Die lijkt op het eerste gezicht niet veelzeggend, maar is dat eigenlijk wel. Tenminste, voor iedereen die de stripboeken heeft gelezen. Die weet namelijk dat er een hint naar Michonne in de teaser zit. Bekijk de beelden hieronder zelf.

The Walking Dead seizoen 11 teaser hint naar Michonne

Let op, spoilers voor de stripboekenreeks van The Walking Dead volgen. Daarmee volgen ook mogelijke spoilers voor The Walking Dead seizoen 11.

De teaser laat eigenlijk alleen een simpele taart zien in de post-Apocalyps gevolgd door een korte blik op een fotomuur. Het is in die collage dat een tweede hint gezien kan worden. Stripboekenlezers weten dat de muur een andere naam hanteert. Dit is namelijk de Wall of the Lost, een grote muur die bij binnenkomst van de Commonwealth staat. Daar hebben bewoners van de plek foto’s opgehangen van vermiste vrienden en familieleden. Daarin valt de tekst “Find my sister” te lezen.

Die lijkt van het personage Elodie te zijn. Het karakter is nog niet geïntroduceerd in de serie, maar werkt in de strips als bakker in de bakkerij van de Commonwealth. Aangezien de taart en het achtergrondgeluid duiden op een bakkerij lijkt het vrij zeker dat Elodie komend seizoen ook haar opwachting maakt. Die bakkerij heeft in de stripboeken dan een belangrijke waarde voor Michonne, want Elodie is niemand minder dan Michonnes dochter.

Aangezien Danai Gurira The Walking Dead heeft verlaten in seizoen 10 is het dan ook de vraag hoe het laatste seizoen dat vraagstuk op gaat lossen. De aangepaste tekst doet vermoeden dat de serie ervoor kiest om Elodie aan een ander personage in de reeks te koppelen of dat het personage Elodie juist niet haar opwachting maakt, maar haar verhaal wordt overgedragen op een compleet nieuw personage. Deze zomer weten we meer. Dan komt het laatste seizoen van The Walking Dead uit.

Ook interessant