Bekend The Witcher-personage rondt opnames seizoen 2 af

15 maart 2021

The Witcher seizoen 2 is langzaam maar zeker zijn opnames aan het afronden, zo blijkt uit een tweet van acteur Paul Bullion. De acteur speelt in het komende seizoen van de Netflix-serie het personage Lambert. De acteur maakt nu duidelijk dat zijn opnames afgerond zijn.

Op Twitter liet Bullion weten dat zijn werkdagen op de set van The Witcher seizoen 2 zijn afgerond, maar dat betekent nog niet dat de serie helemaal klaar is met filmen. Dat kan nog wel even duren, al lijkt de productie nu wel haar einde te naderen. Het team achter de serie is al tijden bezig met filmen voor seizoen 2 van de Netflix-serie. Recent werd nog bekendgemaakt dat twee geliefde personages geïntroduceerd worden.

In een tweet laat de acteur weten dat hij het een eer vond om mee te mogen spelen in seizoen 2. Bullion: “Ik houd mijn wolf-medaillon vast en dank de productie voor alles. Dit team doet iets speciaals tijdens een wereldwijde crisis.” Tevens laat de acteur weten dat iedereen die meehielp tijdens de productie voor hem als een grote familie aanvoelt.

Wanneer komt The Witcher seizoen 2 uit?

Wanneer het tweede seizoen van The Witcher verschijnt, is nog de grote vraag. Een releasedatum is officieel nog niet vrijgegeven. Wel werd na de release van seizoen 1 onthuld dat het tweede seizoen van The Witcher gepland stond voor een releasedatum in 2021. Toch is het nog maar de vraag of die belofte waargemaakt kan worden.

Het productieteam van The Witcher kwam in 2020 namelijk voor flinke uitdagingen te staan. Door COVID-19 werd de productie namelijk maandenlang opgehouden. Door besmettingen binnen de productie werd laat in het jaar de productie ook nog vertraagd, terwijl hoofdrolspeler Henry Cavill ook nog eens een blessure opliep.

Toch heeft Netflix nog geen indicatie gegeven of het seizoen naar 2022 wordt uitgesteld. Tot die tijd is er hoop dat The Witcher seizoen 2 in 2021 verschijnt.

Ook interessant