Undercover seizoen 3 brengt meer Ferry Bouman

10 maart 2021

Het derde seizoen van Undercover gaat veel meer Ferry Bouman brengen, zo Frank Lammers, de acteur die de rol vertolkt, aan op Twitter. Tevens komt er een film aan over de beruchte schurk van de populaire Belgisch-Nederlandse serie.

Vorig jaar ging na lang wachten eindelijk het tweede seizoen van Undercover in première, maar veel van Ferry Bouman kregen kijkers niet te zien. Er werd flink wat kritiek gegeven op de serie, ondanks dat er nog wel wekelijks genoten werd van seizoen 2. In plaats van het eerste seizoen werd voor seizoen 2 namelijk een wekelijks uitzendschema aangehouden.

Undercover seizoen 3 brengt veel Ferry

Om fans gerust te stellen, wordt nu alvast bekendgemaakt dat Ferry Bouman een grote rol speelt in het derde seizoen van Undercover. In de video hieronder kun je het goede nieuws zelf bekijken.

Dat Ferry een flinke rol speelt in Undercover seizoen 3 is natuurlijk tof, maar wanneer komt dat seizoen eigenlijk naar Netflix? Een releasedatum is helaas nog niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de productie al enige tijd onderweg is, die begon namelijk op 5 oktober 2020.

Wanneer de serie weer op Netflix verschijnt, kunnen fans zelf oordelen over de balans qua personages. Zo was er ook veel te doen om de kleinere rol van Kim de Rooij (gespeeld door Anna Drijver), terwijl Tom Waes wel iedere aflevering schitterde als hoofdpersoon Bob Lemmens.

Ook interessant