Wil jij The Vampire Diaries nog kijken? Dan moet je héél snel zijn

14 maart 2021

The Vampire Diaries staat al sinds jaar en dag op Netflix, maar daar komt zéér binnenkort een einde aan. Over een paar dagen verdwijnen alle seizoen van de populaire serie namelijk van de streamingdienst.

Bingen, bingen en nog eens bingen

Wil jij alle acht de seizoen van The Vampire Diaries nog checken op Netflix? Dan is het misschien slim om een marathon in te lassen, en vermoedelijk kun je ook niet meer slapen. Op 17 maart aanstaande verdwijnt de show, gebaseerd op de boekenreeks van schrijver L.J. Smith, officieel…

In 2009 ging de allereerste aflevering van The Vampire Diaries in première. De serie neemt ons mee naar het geheimzinnige stadje Mystic Falls in de Amerikaanse staat Virginia, dat een bovennatuurlijke geschiedenis heeft. Elena Gilbert (Nina Dobrev) maakt kennis met de charmante doch gevaarlijke broertjes Salvatore, Damon (Ian Somerhalder) en Stefan (Paul Wesley), en haar leven komt volledig op zijn kop te staan. Dat geldt overigens ook voor werkelijk waar iedereen om haar heen.

Grijs haar en een wandelstok

De allerlaatste aflevering van The Vampire Diaries werd begin 2017 gereleaset, maar onlangs gingen er geruchten over een mogelijke reboot. Op de Amerikaanse radio was Somerhalder daar echter duidelijk over: “Ik heb helemaal niets gehoord over een mogelijk negende seizoen.” Daar voegde hij even later aan toe: “Kijk, het is hartstikke mooi dat The Vampire Diaries nog zo populair is, maar het is wel een beetje klaar hè?”

‘Damon’ zag het gewoon niet voor zich: “Wat zou er in seizoen 9 moeten gebeuren dan? Mijn personage zou grijs haar hebben en misschien zelfs een wandelstok. Ik heb geen glazen bol, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren…”

Ook interessant