Netflix redt mogelijk populaire serie van de ondergang

20 juni 2021

De populaire reeks Manifest was ook bij ons te zien op Play5 en telde reeds drie seizoenen. Iedereen ging ervan uit dat Manifest nog zeker een vierde jaargang zou krijgen maar de Amerikaanse zender NBC heeft vrij onverwacht besloten om er een punt achter te zetten. Dat betekent echter nog niet zeker het einde van de serie.

Mysterieuze vliegtuigcrash en plotse terugkeer

Manifest ging in 2018 van start en draait om de passagiers van Flight 828. Die verdwijnen spoorloos na een vliegtuigcrash en na vijf jaar keren ineens een pak passagiers terug. Hun families reageren verbijsterd en de passagiers blijken plots ook over mysterieuze krachten te bezitten waarmee ze onheil kunnen voorspellen en voorkomen. Hieronder kan u een trailer zien:

Absolute aanrader

De reeks zelf is een absolute aanrader. Manifest neemt je vanaf de start mee in een spannend verhaal en telt tal van verrassende plotwendingen. De hoofdpersonages zijn perfect gecast en laten je ondanks het ‘SF-gedeelte’ geloven dat het allemaal wel heel realistisch is. Wij houden u alvast op de hoogte hier als de serie effectief op Netflix verschijnt.

Ook interessant