Release van The Witcher seizoen 2 doet fans watertanden

22 april 2021

Het tweede seizoen van de populaire reeks ‘The Witcher’ zou normaal gezien al eind vorig jaar op de buis zijn geweest, maar de coronacrisis stak daar een stokje voor. De opnames voor de serie moesten verschillende keren worden stilgelegd, waardoor de releasedatum steeds verder opschoof.

Nog dit jaar op Netflix

Het was lang onduidelijk wanneer de release zou zijn van seizoen 2 maar nu is er eindelijk zekerheid gekomen. Nog dit jaar zal de reeks op Netflix verschijnen, dat bevestigde Netflix-CEO Ted Sarandos tijdens een officiële briefing over de cijfers van het bedrijf. Vermoedelijk zal dit ergens in het najaar zijn.

Gebaseerd op gelijknamige boekenreeks

De serie is gebaseerd op de gelijknamige Fantasy boeken. Het is een legendarisch verhaal over het lot en familie. Geralt van Rivia, een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen dikwijls bewijzen zich te gedragen als verdorven beesten. Maar wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim duwt, moeten de drie leren samen te navigeren door de toenemende onstabiliteit van het continent.

Ook interessant