Shadow and Bone brengt nu al fantastisch nieuws naar buiten

8 juni 2021

Shadow and Bone is een Netflix Original serie, gebaseerd op de Grisha-trilogie van Leigh Bardugo. In de eerste maand na de release trok de reeks al meer dan 55 miljoen kijkers wereldwijd. Daarmee is het één van de meest bekeken series van het laatste jaar. Het mag dan ook niet verbazen dat er werd gedacht aan nog meer Shadow and Bone.

Waarover gaat het?

Het verhaal gaat over Alina, een jonge vrouw die er geen weet van heeft dat ze een Grisha, een magiër, is. In de ingewikkelde wereld waarin zij en haar beste vriend Mal wonen zijn magische barrières en monsters niet ongewoon. Wat wel ongewoon is, is het feit dat Alina een Lichtheerser is, al heeft zij zelf geen benul wat dat inhoudt. De mensen die dat wel weten, willen haar kracht gebruiken voor verschillende en vaak slechte doeleinden. Hieronder kan u nog eens de trailer zien:

Goed nieuws voor de talrijke fans

Netflix bracht zopas naar buiten dat er zeker een tweede seizoen komt van deze hit. Vermoedelijk zal het tweede seizoen van de serie de gebeurtenissen volgen uit het tweede deel van de triologie, Siege and Storm. Wanneer de opnames van start gaan en de release zal plaatsvinden is momenteel nog onbekend. Wanneer er meer over geweten is, dan leest u het hier.

Ook interessant