Snowpiercer lijkt nog lang door te gaan op Netflix

30 juli 2021

De Amerikaanse SF-reeks Snowpiercer heeft al twee seizoenen op Netflix staan en heel binnenkort komt de 3de eraan. Daar lijkt het echter niet bij te stoppen voor dit populaire post-apocalyptische avontuur.

Vervolg op film

In 2013 kwam de zeer succesvolle film Snowpiercer uit, de reeks is een soort vervolg op de film. Het leven aan boord van de Snowpiercer, de trein die alsmaar door blijft razen, is armoedig en zwaar. Althans, voor de passagiers in de achterste coupes. Zij moeten hard werk verrichten en worden niet toegestaan in de rijkere coupés. Het zorgt voor een groot contrast tussen arm en rijk. Niet alle passagiers zijn blij met hun lot en sommigen komen dan dus ook in opstand. In de serie zullen we veel verschillende personages volgen. Van de rijkste passagiers tot de aller-armste: iedereen heeft zijn eigen geheimen, verlangens en doelen in Snowpiercer.

Opnames seizoen 3 afgerond maar volgende staat al klaar

De opnames van het derde seizoen werden onlangs afgerond en het is nog wachten op een officiële releasedatum van Netflix. Nu werd zopas bevestigd dat er ook zeker nog een vierde jaargang aankomt. Ook die opnames zouden weldra van start gaan.

Ook interessant