Sugababes zangeres speelt de rol van Mariah Carey in Netflix-reeks

23 september 2021

Luis Miguel, de Netflix-serie over de gelijknamige Mexicaanse zanger pakt uit met een grote naam in het derde seizoen. Daarin speelt niemand minder dan Jade Ewen de rol van Mariah Carey. De Amerikaanse zangeres had van 1999 tot 2001 een relatie met Miguel, die in de derde reeks wordt belicht.

Voormalig Sugababes lid en deelnemers songfestival

Ewen is een voormalig lid van de meidengroep Sugababes en deed in 2009 namens het Verenigd Koninkrijk mee aan het Eurovisie Songfestival. In Luis Miguel: The Series volgen we het levensverhaal van de succesvolle zanger. ‘LuisMi’ wordt geboren als zoon van zanger Luisito Rey en Marcela Basteri. Pa merkt al gauw dat zijn oudste zoon zangtalent heeft en sleept hem mee naar bars en cafés, tot ongenoegen van zijn moeder. Bekijk hier nog eens de trailer van seizoen twee:

Winnaar Grammy Award

De eerste twee seizoenen van de serie staan momenteel op Netflix. Wanneer de derde reeks juist online komt, is momenteel nog niet geweten. De zanger was in eigen land enorm populair, voor het nummer Me Gustas Tal Como Eres, een duet met Sheena Easton, ontving de zanger een Grammy Award.

Ook interessant