Undercover 3: Elise Schaap licht tipje van de sluier op

14 mei 2021

Na lang wachten was het vrijdag eindelijk zover. Op streamingsgigant Netflix ging de film ‘Ferry’ in première. In deze Belgisch-Nederlandse productie krijgen te zien hoe het imperium ontstaat van de meest aimabele drugsbaron in de Lage Landen. Maar er is nog veel meer Ferry Bouman in aantocht.

De film ‘Ferry‘ is een spin-off van de successerie ‘Undercover’. Het verhaal schetst hoe Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, van kleine crimineel in Amsterdam uitgroeit tot één van de grootste drugsbaronnen in Nederland en omstreken. Ook ziet de kijker hoe zijn relatie met Daniëlle (Elise Schaap) tot stand komt. Iets waar heel wat fans op zaten de wachten. Want de liefhebbers van het gangsterkoppel bleven in het tweede seizoen van ‘Undercover’ toch wat op hun honger zitten.

Waar het eerste seizoen van de serie bijna volledig rond Ferry en Daniëlle draaide, speelden zij in de tweede reeks slechts een bijrol. En dat zorgde voor de nodige kritiek, vooral dan uit Nederlandse hoek. Maar die kritiek is niet in dovemansoren gevallen. In een interview met het weekblad ‘Grazia’ verklapte Elise Schaap namelijk dat er in ‘Undercover 3’, dat in het beste geval dit najaar wordt gereleased, veel meer Ferry en Daniëlle zal bevatten.

Veel details kon de actrice nog niet geven, maar haar personage en dat van Frank Lammers zullen dus weer een belangrijke rol krijgen. “Nadat ik bij Jinek vorig jaar aan tafel de komst van het derde seizoen van Undercover heb verklapt, durf ik eigenlijk niets meer te zeggen. Maar Ferry en Daniëlle komen zeker terug in seizoen 3. Het hoe of wat, daar zwijg ik over…”, vertelt ze bij Grazia. Eerder maakte Lammers ook al bekend dat het derde seizoen voor een deel in Brussel wordt gedraaid.

https://twitter.com/NetflixNL/status/1313136894931275777

Ook interessant