Virgin River seizoen drie belooft veel drama en spanning in nieuwe trailer

12 juni 2021

Eerder deze week kon u hier al lezen dat het derde seizoen van Virgin River al vroeger naar Netflix komt, namelijk op 9 juli. De streaming dienst heeft nu zopas ook een nieuwe trailer vrijgegeven van het derde seizoen van deze dramareeks.

Spanning en drama op komst

Virgin River gaat over verpleegkundige Melinda Monroe die besluit om te solliciteren op een baan in de stad Virgin River. Melinda wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht in een kleine stad. De Netflix-hit is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het stadje schreef. In het tweede seizoen werd Jack neergeschoten en daar gaat seizoen drie uiteraard ook mee verder: zal hij het overleven? Bekijk hieronder alvast de trailer:

Opnames vierde seizoen gaan weldra van start

En ondertussen kwamen we ook te weten dat er zeker nog een vierde reeks komt van Virgin River. Wat we precies kunnen verwachten van seizoen vier blijft nog even gissen, maar showrunner Sue Tenney liet eerder via TVLine weten dat de relatie van Lizzie en Ricky de komende seizoenen – ja, meervoud dus – een rol zal spelen. “Ricky heeft een fantastische verhaallijn in de boeken die ik van plan ben te verkennen. We gaan er een beetje op in in seizoen twee, maar we zullen het zeker in volgende seizoenen verder verkennen”, aldus Sue.

Ook interessant