Wist je al dat deze twee hoofdrolspelers uit Sex/Life een koppel vormen?

22 augustus 2021

De nieuwe reeks Sex/Life zorgde al voor behoorlijk wat ophef op sociale media. Kijkers raken niet uitgesproken over de stomende seksscènes die aan de lopende band voorbijkomen. De chemistry tussen de acteurs spat ervanaf en dat is geen toeval: twee van hen blijken namelijk in het echte leven een relatie te hebben.

Spanning en stomende… seks

In Sex/Life volg je het leven van Billie Connelly (gespeeld door actrice Sarah Shahi). Billie is getrouwd met een lieve, knappe én succesvolle man. Ze hebben samen twee kinderen en wonen ook nog eens in een prachtig huis. Een perfect leven, zou je denken. Toch mist Billie één ding, namelijk seks. Ze is al een jaar niet met haar man naar bed gegaan en verlangt terug naar haar ex-vriend, Brad (gespeeld door acteur Adam Demos), met wie ze de geweldigste seks ooit had. Dat laatste is niet toevallig, de twee vormen immers in het echte leven ook een koppel.

Actrice voelde zich meteen aangetrokken tot Demos

Shahi liet eerder in een interview met People al weten dat ze zich meteen tot Brad voelde aangetrokken toen ze hem voor het eerst zag. ‘Ik was echt onder de indruk van hem. We hebben elkaar in de make-uptrailer ontmoet en konden het direct goed met elkaar vinden. We hadden precies dezelfde muzieksmaak en dezelfde smaak qua whisky en tequila. Ik was echt weggeblazen door hem als persoon en het enige wat ik wist is dat ik meer wilde’, aldus Sarah.   

Ook interessant