Familie in de week van 11/10-15/10: ‘Raven krijgt verrassend voorstel’

10 oktober 2021

We staan bijna voor een nieuwe week ‘Familie’ en daarin lijken we steeds meer te weten te komen over de verschillende verhaallijnen. Zo krijgt Raven deze week een verrassend voorstel en is Leon lange tijd onbereikbaar voor Lars. Komt het ook goed tussen Veronique en Marie-Rose?

Maandag 11 oktober 2021
De SUV van Leon komt Raven onverwacht ophalen. Benny voelt zich hoe langer hoe eenzamer. Iris blijft veel te hard doorwerken. Guido had een geslaagde date met Griet. Quinten raadt hem aan de bal in haar kamp te leggen.

Dinsdag 12 oktober 2021
Raven begint een slecht gevoel te krijgen bij het gedrag van Leon. Per sms krijgt hij de coördinaten van Leons huis en de opdracht om er donderdagavond te zijn. Jelle spoort Raven ondertussen aan om Louise mee uit te vragen. Iris krijgt een zware hypo in het bijzijn van Quinten.

Woensdag 13 oktober 2021
Peter is kwaad op Iris. Hij vindt dat ze haar werk boven haar gezondheid en die van hun kind heeft geplaatst. Raven wil dat Lars met hem meegaat naar Leon. Cédric hoopt opnieuw meer verantwoordelijkheid te krijgen binnen CoBrew. Louises date met Raven verloopt anders dan verwacht.

Donderdag 14 oktober 2021
Benny doet een vreemde ontdekking in het huis van Alfons. Jelle toont Louise de website die hij voor Raven maakt. Lars blijft proberen om Leon te bereiken, maar slaagt daar niet in. Hij besluit er zelf naartoe te gaan.

Vrijdag 14 oktober 2021
Benny moet een smoes verzinnen tegenover Jenny. Louise krijgt onaangenaam nieuws te horen van haar vriendin. Raven ontdekt dat Lars Leon heeft opgezocht en vliegt uit. Leon zelf verrast Raven met een voorstel. Rudi heeft een geheim, wat Zjef nerveus maakt. Marie-Rose blijft Véronique missen. Ze probeert haar een brief te schrijven.

Ook interessant