Familie in de week van 18/10-22/10: ‘Geweerschoten met dodelijke afloop?’

17 oktober 2021

We staan weer bijna voor een nieuwe week ‘Familie’ en hopelijk krijgen de vele kijkers weer wat antwoorden op de spannende cliffhangers. Hoe evolueert de band tussen Raven en Leon? Wordt het echt wat tussen Griet en Guido en hoe loopt het af met Benny en de vreemde krakers? Maar vooral de geweerschoten die deze week vallen zouden wel eens voor onrust kunnen zorgen.

Maandag 18/10/2021

Lars vreest dat Raven hem niet zal vergeven. Benny blijft vervelende telefoons krijgen van de buurman van Alfons. Iris heeft het moeilijk om zich aan de voorgeschreven platte rust te houden. Guido koopt dure lingerie voor Griet.

Dinsdag 19/10/2021

Vanessa is geveld door buikgriep en wordt verzorgd door Mathias. Cédric wil niet ziek worden en gaat op zoek naar een logeerplek. Véronique biedt hem een kamer aan. Guido spaart kosten noch moeite voor een etentje met Griet.

Woensdag 20/10/2021

Guido heeft Jan een rekening te presenteren. Louise besluit Véronique voor te liegen. En dat lijkt het gewenste effect te hebben. Zjef overtuigt Rudi om hun leven te vloggen. Raven vergeet de telefoon van Leon in de loft.

Donderdag 21/10/2021

Lars wil Leon opzoeken om hem te zeggen dat hij Raven met rust moet laten. Hij wil niet dat Leon hen uit elkaar drijft. Zjef zet zijn eerste vlog online, maar Jelle vindt dat er nog ruimte is voor verbetering.

Vrijdag 22/10/2021

Véronique komt te weten wie de heerlijke taarten van de Foodbar bakt. Raven overtuigt Lars om Leon nog een laatste kans te geven. Wanneer ze hem gaan opzoeken, worden ze ontvangen met geweerschoten…

Ook interessant