Thuis in de week van 18/10-22/10: ‘Karin krijgt de harde waarheid te horen’

17 oktober 2021

De meest bekeken soap van Vlaanderen gaat vanaf morgen weer een nieuwe week in. De komende week belooft alvast heel wat drama op te leveren, wij geven u een kort overzicht van wat je kan verwachten.

Maandag 18/10/2021

Rosa geeft Kobe goede raad. Sam drukt Simonne iets heel belangrijks op het hart. Harry kan het niet laten om Simonne te plagen.  Bob moet voor controle naar het ziekenhuis.  Tom neemt een grote zaak aan, maar hij voelt dat Karin er niet helemaal bij is met haar hoofd.

Dinsdag 19/10/2021

Karin aanvaardt geen hulp en lost haar problemen het liefst zelf op; Tom daarentegen vraagt Peter net wel om hulp.  Er is een doorbraak bij Boowie.  Robin polst naar het verleden van Marianne.  Nancy doet haar best, maar het mag niet baten.

Woensdag 20/10/2021

Joren wordt langs alle kanten bestookt met vragen.  De jaloezie komt boven bij Angèle.  Marianne gaat de nostalgische toer op.  Kobe heeft een gezellige avond gepland.  Karin laat voelen dat niemand met haar voeten moet spelen.

Donderdag 21/10/2021

Ilias wil indruk maken.  Sam ondervindt dat ze te snel een conclusie heeft getrokken.  Paulien krijgt goed nieuws.  De resultaten van zijn opvolging bezorgen Bob toch wat stress.  Lowie hoopt op een samenwerking met ACE.

Vrijdag 22/10/2021

Kunnen Tamara en Bob terug ontspannen?  Karin wordt geconfronteerd met de harde waarheid en dat zorgt voor frustraties.  Nora loopt langs in de Withoeve; ze moet even haar hart luchten.  Judith en Dries staan voor een tweesprong.  Peter vliegt uit tegen Femke.

Ook interessant