Nieuwe Disney Original rond 15-jarig wonderkind lost trailer

28 augustus 2021

De veelbelovende nieuwe reeks Doogie Kamealoha, een Original serie, is vanaf 8 september te zien op Disney Plus. De serie is een remake van Doogie Howser, die furore maakte in de jaren 80-90.

Ontluikende medische carrière in Hawaï

Doogie Kamealoha, M.D. speelt zich af in het hedendaagse Hawaï en volgt Lahela “Doogie” Kamealoha, een 16-jarig wonderkind dat jongleert met een ontluikende medische carrière en het leven als tiener. Met de steun van haar zorgzame en komische ‘ohana (familie) en vrienden, is Lahela vastbesloten om het beste uit haar tienerjaren te halen en haar eigen weg te banen. Hieronder kan u alvast de prettig gestoorde trailer bekijken:

Originele serie van de jaren 90

Doogie Kamealoha, M.D. is bedacht en geproduceerd door Kourtney Kang (How I Met Your Mother, Fresh Off the Boat). Het is uitvoerend geproduceerd door Melvin Mar, Jake Kasdan, Dayna Bochco, Jesse Bochco, Erin O’Malley, Matt Kuhn en Justin McEwen. De originele serie is gemaakt door topshowrunners David E. Kelly en wijlen Steven Bochco. Het had hoofdrollen voor Neil Patrick Harris en was van 1989 tot 1993 vier seizoenen te zien.

Ook interessant