Superster Billie Eilish krijgt eigen muziekspecial op Disney+

23 juli 2021

Er is een gloednieuwe muziekspecial onderweg naar Disney+ die draait om één van de grootste hedendaagse muzieksterren: Billie Eilish. De zangeres stapt hiermee in de voetsporen van haar oudere collega’s Beyoncé en Taylor Swift. Deze topzangeressen kregen al eerder een special op Disney+.

Unieke uitvoering

Het belooft in ieder geval een ‘filmische concertervaring’ te worden, zo verklapte Disney vandaag. “Billie gaat een unieke uitvoering geven van elk nummer en speelt de nummers in volgorde van het album”, kopt haar productiemaatschappij in. Naast dit bijzondere concert – dat geregisseerd is door Robert Rodgriuez en Oscar-winnaar Patrick Osborna – zien kijkers ook geanimeerde elementen die hen meeneemt naar de opnamelocatie: Los Angeles.

‘Droom die uitkomt’

Voor de pas 19-jarige Billie Eilish is het een droom die uitkomt. “Disney is een icoon, dus om met ze samen te werken, is een enorme eer”, laat ze weten via Instagram. “Om mijn album op deze manier te kunnen presenteren en het op te dragen aan de stad waar ik van hou en waar ik ben opgegroeid, is geweldig.” 

Ook interessant