Vanaf vrijdag kan u deze Disney-hit gratis bekijken

25 augustus 2021

Eind mei al was de nieuwe film Cruella te zien op Disney+, weliswaar met de betalende VIP-functie. In deze prent schittert oscarwinnares Emma Thompson, daarnaast kregen ook Emma Stone, Joel Fry (Game of Thrones) en Paul Walter Hauser de hoofdrollen. Vanaf vrijdag kan u hem ook eindelijk ‘gratis’ bekijken via het streaming platform.

Film gebaseerd op de 101 dalmatiërs

De eerste beelden van de film toonden Stone die het Londense warenhuis Liberty binnengaat, gevolgd door Thompson. Daarna volgen scènes op een surrealistisch gemaskerd bal, een gevaarlijke autorit, een uitgebreide modeshow en een shot van de skyline van de stad met een gebouw dat in vlammen opgaat. Hieronder kan u nog eens de trailer bekijken:

Van armoede naar succesvol bestaan als modeontwerpster

In de film worden we meegenomen naar het verhaal van Cruella de Vil, de schurk uit 101 Dalmatiërs. We worden meegenomen naar de ontstaansgeschiedenis van Estella ‘Cruella’ de Vil. Alhoewel ze opgroeit als arme Estella, groeit ze uit tot een succesvolle maar tegelijkertijd gemene modeontwerpster. Vanaf 27 augustus is de film ook ‘gratis’ te bekijken via het gewone aanbod van Disney+.

Ook interessant