Cruella met Emma Stone en oscarwinnares Thompson maakt intrede op Disney+

30 mei 2021

Vanaf nu is de nieuwe film Cruella te zien op Disney+, weliswaar met de betalende VIP-functie. In deze prent schittert oscarwinnares Emma Thompson, daarnaast kregen ook Emma Stone, Joel Fry (Game of Thrones) en Paul Walter Hauser de hoofdrollen.

Film gebaseerd op de 101 dalmatiërs

Disney loste reeds een trailer in februari. De eerste trailer toont Stone die het Londense warenhuis Liberty binnengaat, gevolgd door Thompson. Daarna volgen scènes op een surrealistisch gemaskerd bal, een gevaarlijke autorit, een uitgebreide modeshow en een shot van de skyline van de stad met een gebouw dat in vlammen opgaat. Hieronder kan u nog eens de trailer bekijken:

Van armoede naar succesvol bestaan als modeontwerpster

In de film worden we meegenomen naar het verhaal van Cruella de Vil, de schurk uit 101 Dalmatiërs. We worden meegenomen naar de ontstaansgeschiedenis van Estella ‘Cruella’ de Vil. Alhoewel ze opgroeit als arme Estella, groeit ze uit tot een succesvolle maar tegelijkertijd gemene modeontwerpster. Vanaf augustus zou de film ook ‘gratis’ te bekijken zijn via het gewone aanbod van Disney+.

Ook interessant