Disney+ brengt gloednieuwe film Luca gratis naar zijn platform (TRAILER)

28 april 2021

Disney heeft zopas aangekondigd dat de nieuwe animatiefilm ‘Luca’ rechtstreeks op het streaming platform komt. De nieuwe prent is een coming-of-age-verhaal over een 13-jarige jongen en zijn beste vriend dat zich afspeelt aan de Italiaanse Rivièra. ‘Luca’ is van de studio die ‘Coco’ en ‘Inside Out’ maakte.

Nog voor de zomer te zien

De film zou reeds voor 17 juni te zien zijn op Disney+ en dit volledig gratis voor alle klanten. Er werd ook meteen een nieuwe trailer onthuld over dit verhaal van regisseur Enrico Casarosa. In ‘Luca’ genieten hoofdpersonage Luca Paguro en zijn beste vriend Alberto van een onvergetelijke zomer aan de Italiaanse rivièra. Alleen dragen ze een geheim met zich mee: ze zijn zeemonsters die van een heel andere wereld komen.

Semi autobiografische film

Interessant weetje: regisseur Enrico Casarosa groeide zelf op aan de Italiaanse Rivièra en zijn beste vriend Alberto leerde hem – destijds een timide jongen – wat het is om volledig vrij te leven. ‘De film viert de vriendschap’, zegt Casarosa daarover. ‘Vriendschappen in onze kindertijd leggen vaak de basis van wie we uiteindelijk worden.’

Ook interessant