Krijgt WandaVision dan toch een tweede seizoen?

20 juni 2021

Komt er nou een seizoen 2 van WandaVision of niet? Actrice Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Scarlet Witch) zei van niet, maar Marvel-baas Kevin Feige laat een ander geluid horen.

‘Verhaallijn komt terug’

Tijdens een Q&A-sessie kreeg hij de vraag of WandaVision een tweede seizoen zou krijgen, en zijn antwoord was betrekkelijk vaag: “Ja, wat een evolutie van de verhaallijn betreft, gaat dat waarschijnlijk en onvermijdelijk door op een heleboel verschillende manieren.” Wanda Maximoff en White Vision komen dus zeker terug in het Marvel-universum, te beginnen met de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

In WandaVision is Wanda een stuk sterker geworden en dat komt ook goed naar voren in de bovengenoemde film, die volgend jaar uitkomt: “Dit is de eerste plek waar we die krachten zien evolueren en zeker niet de laatste…”

Gelimiteerde serie

Het medium Variety hostte onlangs een gesprekje tussen de beide actrices Kaley Cuoco (bekend van The Big Bang Theory) en Elizabeth Olsen. ‘Wanda’ werd gevraagd naar een eventueel tweede seizoen van WandaVision en antwoordde: “Nee, het is heel duidelijk een gelimiteerde serie.”

Ze was er echter als de kippen bij om een openingetje te creëren: “Je weet het maar nooit. Tegen Marvel kan je nooit nee zeggen…”

Ook interessant