Marvel heeft prima nieuws en prikkelt fans met Angelina Jolie

4 mei 2021

Marvel Studios heeft zopas een reeks nieuwe films aangekondigd, waaronder de veelbesproken ‘Black Panther 2′. Die productie werd even gepauzeeerd na de dood van hoofdrolspeler Chadwick Boseman, die vorige week nog postuum naast de Oscar voor ‘Beste Acteur’ greep maar wordt weldra toch gelost op het grote publiek.

Eerste beelden van Angelina Jolie als superheldin

De studio toonde ook de eerste beelden van ‘The Eternals’, met Angelina Jolie. Marvel doet dit voornamelijk om het grote publiek aan te moedigen om weer naar de bioscopen te trekken, die wereldwijd langzamerhand weer opengaan. De film werd geregisseerd door Chloé Zhao, zij won zopas een oscar met de prent Nomadland.

Marvel ‘Celebrates’ The Movies

Marvel zal de komende maanden heel wat films op het grote publiek lossen. In bovenstaande trailer krijgen we een voorsmaakje van een pak nieuwe films. Zo toont Marvel ook nog enkele nieuwe beelden uit ‘Black Widow’. Samen met de Disney+-serie ‘Loki’ wordt die film één van de eerstvolgende releases van de studio. ‘Black Widow’ zal vanaf 26 mei zowel op Disney+ als in de bioscopen te zien zijn.

Ook interessant