‘Star Wars: The Bad Batch’ maakt zich op voor meer SF-spektakel op Disney+

5 augustus 2021

Binnenkort komt er een tweede seizoen aan rond de bekende Star Wars. De spin-off van en sequel op Star Wars: The Clone Wars draait om de verdere avonturen van Clone Force 99: een speciale groep Clone Troopers (met dus als bijnaam The Bad Batch) die al eerder opdook in de originele serie

Waarover ging seizoen 1 juist?

De serie volgt een groep elite en experimentele clones van de Bad Batch (voor het eerst geïntroduceerd in The Clone Wars). Ze zullen hun weg moeten vinden in een snel veranderend universum in de nasleep van de Clone War. Leden van de Bad Batch – een unieke squad clones die genetisch verschillen van hun broers uit het Clone Leger – hebben allemaal unieke en uitzonderlijke vaardigheden die ze buitengewoon effectieve soldaten maken. In het era na de Clone War zullen ze spannende huurlingenmissies uitvoeren terwijl ze hun best moeten doen om rond te komen en een nieuw nut voor zichzelf te vinden.

Seizoen 1 bijna afgerond

Seizoen 1 zit er bijna op bij Disney+. Volgende week vrijdag is er nog de laatste aflevering van het eerste seizoen. Het tweede seizoen verschijnt ergens in 2022, een precieze releasedatum is daar nu nog niet van bekend.

Ook interessant