Heuglijk nieuws voor ex-bewoonster Big Brother

29 september 2021

Terwijl er volop gezocht wordt naar kandidaten voor het nieuwe seizoen van Big Brother (het komt er echt!), heeft een ex-bewoonster en winnares fantastisch nieuws te melden.

‘Klein wondertje’

Ellen Dufour (40), die in 2001 ‘Big Brother’ won, werd zopas voor de eerste keer mama. Dat kondigde de Limburgse aan op Instagram. Samen met haar vriend Johnny probeerde ze al een hele tijd zwanger te worden, maar dat verliep niet makkelijk. “Er is nu een klein wonder geboren”.

Moeilijk traject

Defour was lange tijd aan de slag als presentatrice bij VTM na haar optreden in Big Brother en heeft ondertussen al een tijdje een schoonheidssalon. Het traject voor een kindje te krijgen was echter heel zwaar voor de goedlachse Defour. “We hoopten er al vele jaren op, en deden er echt alles voor. We hadden het zelfs al een plaatsje gegeven dat we gelukkig zouden zijn met ons tweetjes”, schreef Dufour onlangs bij een foto met haar bolle buik. Uiteindelijk is het ons toch gelukt. Onze gedachten zijn natuurlijk wel bij alle koppels die dit geluk niet kunnen ervaren.”

Ook interessant