‘Mid-season finale Familie wordt één grote ramp’

29 september 2021

Binnenkort vieren we de 30ste verjaardag van Familie. Dat enorme jubileum zal voor de fans één groot feest worden met een indrukwekkend festijn in de Lotto Arena. Maar natuurlijk zitten de echte fans nu ook al te wachten op een spannende mid-season finale. Daarvoor zijn er al een pak mogelijke cliffhangers bekend.

Wie gooit er roet in het eten?

De trouw van het iconische koppel Veronique en Lars is natuurlijk één van de grootste cliffhangers die momenteel bekend zijn. Er werd al duidelijk dat er een pak figuranten worden gezocht maar mogelijk bedenkt Mathias wel een geniaal plan om de bruiloft te saboteren? En dan is er natuurlijk nog de geplande geboorte van het kindje van Peter en Iris. Aangezien die laatste suikerziekte heeft, gaat het gerucht onder veel fans dat ze vroeger moet bevallen of erger nog, dat de baby het niet zal overleven.

Komt Bert terug?

En dan is er natuurlijk nog de mogelijke terugkeer van Bert Van den Bossche. De slechterik uit de reeks is al enkele jaren verdwenen uit Familie maar zou nu mogelijk een spraakmakende comeback maken. In de boekenreeks die VTM uitgeeft, met Alter Ego als nieuwste paradepaardje’, is hij alvast opnieuw van de partij. Mogelijk is dit wederom een voorbode van een terugkeer die gepaard gaat met spanning en sensatie.

Ook interessant