Netflix bood Bridgerton-ster flinke som voor terugkeer

8 april 2021

Vorige week werd duidelijk dat Bridgerton-ster Regé-Jean Page niet terugkeert voor het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie. Page speelt de rol van Simon Basset in de Netflix-serie, maar tekende slechts voor één seizoen. Nu blijkt dat Netflix bereid was om een flink bedrag over de balk te smijten om de Bridgerton-ster terug te laten keren voor een tweede seizoen.

Een bericht van The Hollywood Reporter onthult de nieuwe details. De site meldt dat Netflix Page als gastacteur op wilde trommelen. Het idee is dat Simon Basset in drie tot vijf afleveringen terug zou keren in seizoen 2 van Bridgerton. Page zou per aflevering zo’n 50.000 dollar krijgen.

De acteur voelde echter niets voor de lucratieve deal. De charme van Bridgerton zit volgens de acteur in het feit dat de seizoenen los staan van elkaar. Ieder seizoen van de serie draait om een ander lid van de Bridgerton-familie. Page: “Het voelde interessant omdat het een miniserie was, voor mijn gevoel. Ik kon binnenkomen, mijn bijdrage leveren en daarna zou de Bridgerton-familie zonder mij verder kunnen.”

Verhaal van de Bridgerton-ster is klaar

Page stelt zelf tevens dat zijn verhaal met seizoen 1 rond is. Deze had een begin, midden en einde. De acteur ziet dan ook geen reden om terug te keren. Ook niet voor een gastrol. In plaats daarvan wil de acteur zich richten op zijn carriere die net aan het opbloeien is. Zo heeft de acteur net opnames achter de rug van The Gray Man, een Netflix-film van de Russo Brothers waarin hij samen met Chris Evans, Ryan Gosling en Ana de Armas scenes deelt.

Vervolgens gaat de acteur aan de bak met de Dungeons & Dragons-film. Daarin straalt hij op het witte doek met onder andere Chris Pine, Michelle Rodriguez en Justice Smith. Page begint eind deze maand met de opnames van laatstgenoemde. Opvallend is wel dat de acteur de deur open lijkt te laten voor een mogelijke terugkeer in een later seizoen van Bridgerton. Toch moet eerst blijken of er nog een derde seizoen gaat komen, want de opnames van seizoen 2 zijn pas net gestart.

Ook interessant