Friends-reünie brengt eerste beelden naar buiten

12 april 2021

Na lang wachten zijn de opnames van de Friends-reünie dan eindelijk begonnen, zo laat acteur Matthew Perry weten op Instagram. Dit mocht alleen nog niet, waardoor het bericht alweer heel snel verwijderd werd.

Friends is natuurlijk geen onbekende serie. Tussen 1994 en 2004 groeide de show uit tot één van de meest geliefde sitcoms op de buis. Meer dan vijftien jaar na het eindigen van de serie is die gedachte onveranderd, maar nu komt er dus ook eindelijk een reünie. De serie draait om zes jongvolwassenen die hun leven in New York proberen op te bouwen, terwijl ze een hechte vriendengroep zijn.

De Friends-reünie speelt hier alleen niet op in. Tenminste, niet op traditionele manier. Hoewel de reünie wel de oorspronkelijke castleden terug ziet keren, wordt de reünie eerder een soort nabespreking van de serie. Verwachting is dan ook dat de opnames niet al te lang bezig zijn.

Waar kun je de Friends-reünie kijken?

Vraag is alleen nog wel hoe je in België de Friends-reünie kunt kijken. De speciale aflevering staat namelijk op de planning voor HBO Max, een streamingdienst die nog niet buiten de Verenigde Staten beschikbaar is. Fans hopen dat de speciale aflevering simpelweg naar Netflix komt, gezien de bekende sitcom daar ook te zien is. Vraag is alleen wel of dit daadwerkelijk gaat gebeuren.

Andere mogelijkheid is natuurlijk dat HBO Max na verloop van tijd in België verschijnt. Dan wordt de speciale reünie vrijwel zeker vanaf dag 1 op de streamingdienst aangeboden. Fans aan deze kant van de oceaan moeten dan alleen nog wel even geduld hebben tot de streamingdienst buiten de VS treedt.

Ook interessant