Viktor Verhulst onthult: “Die gast heb ik op zijn bakkes geslagen”

3 oktober 2021

De familie Verhulst is tegenwoordig zowat overal te zien op TV: ze hebben hun eigen realitysoap, vader Gert heeft zijn talkshow en daarnaast zijn Marie en Viktor in allerlei programma’s te zien. Ooit was het echter anders.

‘Ik dronk liters cola en at alles met mayonaise’

In een uitgebreid interview met Humo geeft Verhulst een blik op zijn tienerjaren. “Er was een periode dat ik heel slecht in mijn vel zat. Ik woog toen 90 kilogram en dronk liters cola elke dag, ook qua eetpatroon waren er weinig tot geen grenzen. Mayonaise was standaard bij elk gerecht inbegrepen. Alle geluk kon ik mij herpakken en toen is er op korte tijd een kilo of 10 afgegaan.

‘Ben de rustigste mens ter wereld’

Verhulst komt op TV rustig over maar ook dat was ooit anders. Meestal ben ik heel rustig en mensen hebben heel wat nodig om mij kwaad te krijgen. Eén iemand is daar vroeger wel in geslaagd. Toen ik in het eerste middelbaar zat was iemand echt voortdurend ‘Samson’ aan het roepen. Hem heb ik uiteindelijk op zijn bakkes geslagen maar dat was wel één van de enige keren ooit.” Aldus een eerlijke Viktor.

Ook interessant