Nieuwe James Bond krijgt nog een laatste en geweldige trailer

31 augustus 2021

Ook deze aankomende blockbuster liep heel wat vertraging op door de coronacrisis. Normaal gezien was de 25ste film uit de Bond-franchise in 2020 online gegaan maar uiteindelijk zal No Time to Die binnenkort eindelijk zijn release kennen. Er waren lange tijd enorm veel twijfels omtrent die première, de film wou zijn kansen gaaf houden om zoveel mogelijk opbrengsten te genereren.

Oude bekenden keren terug

James Bond (Daniel Craig) wordt in de nieuwe film herenigd met een aantal belangrijke personages die eerder in James Bond-films te zien waren. In de eerste trailer zagen we hem met Dr. Madeleine Swann (Léa Seydoux) nadat ze samen vertrokken aan het einde van Spectre. Op nieuwe beelden zagen we dat Bond weer herenigd wordt met een andere belangrijke speler uit de geschiedenis van de filmfranchise: Felix Leiter (Jeffrey Wright). Nu is er opnieuw een trailer uitgebracht:

Laatste keer met Daniel Craig

No Time to Die zal de laatste film zijn van Daniel Craig als James Bond. “Dit is het. Daarmee zijn we klaar,” vertelde Craig in een interview in 2020 met Entertainment Weekly. “Ik ben ontzettend dankbaar dat ik nog een keer terug kon keren. Deze film, wat mensen er ook van gaan vinden – wie weet wat ze gaan denken – iedereen heeft echt alles gegeven. We hebben ons best gedaan. En zo voelt het ook. Ik weet dat het simplistisch klinkt, maar zo is het.”

Ook interessant